Download lagu Alvi Ananta - Damar Opo Lilin.Mp3

Alvi Ananta - Damar Opo Lilin

Listen: 20.3K

Date: 01 Feb 2022

Duration: 04:48

Likes: 316


Download Now

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉


Digowo nong endi digawe kelendi,
Suwi bebarengan nono kejelasan..
Hang dadi pikiran dadi pitakonan,
Isun duwen riko opo trimo konco..


Damar opo lilin buyar opo kawin,
Nyawang tekad riko kurang yakin..
Damar opo lilin buyar opo kawin,
Diterusno opo semene bain..


Kadhung duwe niat ati ojo mangmang,
Mumpung durung minggat welas iki ilang..


Reff:
Digowo nong endi digawe kelendi,
Suwi bebarengan nono kejelasan..
Hang dadi pikiran dadi pitakonan,
Isun duwen riko opo trimo konco..


Damar opo lilin buyar opo kawin,
Nyawang tekad riko kurang yakin..
Damar opo lilin buyar opo kawin,
Diterusno opo semene bain..


Kadhung duwe niat ati ojo mangmang,
Mumpung durung minggat welas iki ilang..


Damar opo lilin buyar opo kawin,
Nyawang tekad riko kurang yakin..
Damar opo lilin buyar opo kawin,
Diterusno opo semene bain..


Kadhung duwe niat ati ojo mangmang,
Mumpung durung minggat welas iki ilang..



Download Lagu Gratis Alvi Ananta - Damar Opo Lilin di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di ModeLagu.Net, Download Lagu Alvi Ananta - Damar Opo Lilin Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Alvi Ananta - Damar Opo Lilin. Lirik Lagu Alvi Ananta - Damar Opo Lilin Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home