Download lagu Nella Kharisma - Angen Angen.Mp3

Nella Kharisma - Angen Angen

Listen:

Date: 07 Nov 2017

Duration: 05:04

Likes:


Download Now

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉


Hang isun angen nong rupane
Hang isun angen mandaneo ono ring kene
Hang isun angen mong tekane
Hang isun angen ono dalan ketemune
Keloronan… bebarengan
Sun lan riko sesandhingan
Sun arep-arepaken,
Tekan riko raino lan bengi
Koyo panas ngrandu udan
Mesti hang biso ngademi
Sun impekno kauripan
Hang agung indah nggowo senenge
Sun lan riko lungguh kuade
Gandane kembang hang dadi saksine
Kepingin ati nyawang riko
Kepingin ati selawase dampingono
Kepingin ati yo rosone
Kepingin ati bareng riko selawase
Keloronan…, bebarengan
Sun lan riko sesandhingan
Sun arep-arepaken
Tekan riko raino lan bengi
Koyo panas ngrandu udan
Mesti hang biso ngademi
Sun impekno kauripan
Hang agung indah nggowo senenge
Sun lan riko lungguh kuade
Gandane kembang hang dadi saksine
Sun arep-arepaken
Tekan riko raino lan bengi
Koyo panas ngrandu udan
Mesti hang biso ngademi
Sun impekno kauripan
Hang agung indah nggowo senenge
Sun lan riko lungguh kuade
Gandane kembang hang dadi saksine



Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Angen Angen di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di ModeLagu.Net, Download Lagu Nella Kharisma - Angen Angen Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Angen Angen. Lirik Lagu Nella Kharisma - Angen Angen Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home