Download lagu Denny Caknan Feat Bagus Guyon Waton - Satru 2.Mp3

Denny Caknan Feat Bagus Guyon Waton - Satru 2

Listen: 584.7K

Date: 12 Jun 2022

Duration: 04:53

Likes: 27.3K


Download Now

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉


Wes tak pupuk winihe katresnanku, kanggo awakmu
Dungoku tuku lemu urip ayem kanggo senengmu


Aku percoyo winih tresnamu, nandes mancep ing atiku
Opo kurang leh ku ngerteni karepmu
Aku yo wis ora nglirik liyane
Nek kangen ngomong kangen, rasah tukaran ae
Mbok di eman eman hubungane


Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati
Mbok ojo satru satru ae sayangku
Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo
Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu


Aku ngenteni, aku ngertenimu huooo
Huoo
 opo kurang lehku, ngerteni karepmu
Aku yo wis ora nglirik liyane
Nek kangen ngomong kangen, rasah tukaran ae
Mbok di eman eman hubungane


Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati
Mbok ojo satru satru ae sayangku
Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo
Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu


Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati
Mbok ojo satru satru ae sayangku
Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo
Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu



Download Lagu Gratis Denny Caknan Feat Bagus Guyon Waton - Satru 2 di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di ModeLagu.Net, Download Lagu Denny Caknan Feat Bagus Guyon Waton - Satru 2 Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Denny Caknan Feat Bagus Guyon Waton - Satru 2. Lirik Lagu Denny Caknan Feat Bagus Guyon Waton - Satru 2 Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home