Download lagu Denny Caknan - Sewu Kutho.Mp3

Denny Caknan - Sewu Kutho

Listen: 708.6K

Date: 12 Apr 2022

Duration: 06:04

Likes: 33.5K


Download Now

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉


Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu


Sewo kuto uwis tak liwati
Sewu ati tak takoni
Nanging kabeh
Podo rangerteni
Lungamu neng endi


Pirang tahun anggonku nggoleki
Seprene durung biso nemoni
Wis tak coba
Nglaliake
Jenengmu soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu


Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan waktumu mung sedhela
Kanggo tombo kangen jroning dodo
Wis tak coba
Nglaliake
Jenengmu soko atiku


Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu
Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo


Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan sak kedeping moto
Tak nggo tombo kangen jroning dodo
Senajan waktumu mung sedhela
Tak nggo tombo kangen jroning dodo



Download Lagu Gratis Denny Caknan - Sewu Kutho di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di ModeLagu.Net, Download Lagu Denny Caknan - Sewu Kutho Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Denny Caknan - Sewu Kutho. Lirik Lagu Denny Caknan - Sewu Kutho Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home