Download lagu Esa Risty - Bojo Biduan | Dj Santuy.Mp3

Esa Risty - Bojo Biduan | Dj Santuy

Listen: 68.4K

Date: 01 Aug 2021

Duration: 05:45

Likes: 2.5K


Download Now

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉


Abote wong lanang
Yen nduwe bojo biduan
Kudu biso sabar ora cemburuan
Yen tansah sujanan
Lan kerep uring uringan
Ora mokal bubar anggone bebrayan 
Pancen gaweane
Dadi artis panggungan 
Neng kono, neng kene
Nyanyi karo bergoyang
Mulo biasane
Bengi yen kundur tanggapan
Pengen langsung sare
Wegah di jak dolanan
Sing marahi kuatir
Atine wong lanang 
Menggo mrone-mrene cari perhatian 
Opo maneh yen nganggo
Klambi sing cingkrang-cingkrang
Genit mripate goyangane merangsang
Mbegagahe ombo
Pinggul digoyang goyang
Sajak disengojo
Mancing-mancing saweran
Yen sing melu njoget
Wes mendem banyu setan
Kadang colak-colek
Mencari kesempatan
Abote wong lanang
Yen nduwe bojo biduan
Kudu biso sabar ora cemburuan
Yen tansah sujanan
Lan kerep uring uringan
Ora mokal bubar anggone bebrayan 
Pancen gaweane
Dadi artis panggungan 
Neng kono, neng kene
Nyanyi karo bergoyang
Mulo biasane
Bengi yen kundur tanggapan 
Pengen langsung sare 
Wegah di jak dolanan
Sing marahi kuatir
Atine wong lanang
Menggo mrone-mrene cari perhatian
Opo maneh yen nganggo
Klambi sing cingkrang-cingkrang
Genit mripate goyangane merangsang
Mbegagahe ombo
Pinggul digoyang goyang
Sajak disengojo
Mancing-mancing saweran
Yen sing melu njoget
Wes mendem banyu setan
Kadang colak-colek
Mencari kesempatan
Mulane wong lanang
Sing uripe sing legan 
Kudu siap mental
Yen ngrabi biduan 
Mergane wes akeh
Banget sing kedadean
Pegatan jalarane
Mung cemburuan



Download Lagu Gratis Esa Risty - Bojo Biduan | Dj Santuy di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di ModeLagu.Net, Download Lagu Esa Risty - Bojo Biduan | Dj Santuy Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Esa Risty - Bojo Biduan | Dj Santuy. Lirik Lagu Esa Risty - Bojo Biduan | Dj Santuy Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home