Download lagu Happy Asmara - Bakoh.Mp3

Happy Asmara - Bakoh

Listen: 138.6K

Date: 25 Dec 2021

Duration: 04:26

Likes: 6.6K


Download Now

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉


Bingung atiku, bungah opo susah
nggrundel ning ati ora tak roso
tulus atiku bakal tak perjuangne
masio kowe mbagi ati ning liyane


nglampahi takdire gusti


tak pendem ning ati
kapan kowe ngerti 
bakoh atiku nompo loro
modal bakoh kabeh tak terjang
dinggo kowe wong sing tak sayang


Bingung atiku, bungah opo susah
nggrundel ning ati ora tak roso
tulus atiku bakal tak perjuangne
masio kowe mbagi ati ning liyane


nglampahi takdire gusti


tak pendem ning ati
kapan kowe ngerti 
bakoh atiku nompo loro
modal bakoh kabeh tak terjang
dinggo kowe wong sing tak sayang


tak pendem ning ati
kapan kowe ngerti 
bakoh atiku nompo loro
modal bakoh kabeh tak terjang
dinggo kowe wong sing tak sayang
Dinggo kowe wong sing tak sayang



Download Lagu Gratis Happy Asmara - Bakoh di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di ModeLagu.Net, Download Lagu Happy Asmara - Bakoh Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Bakoh. Lirik Lagu Happy Asmara - Bakoh Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home