Download lagu Happy Asmara - Madiun Ngawi.Mp3

Happy Asmara - Madiun Ngawi

Listen: 215.8K

Date: 09 Jan 2022

Duration: 05:29

Likes: 8.6K


Download Now

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3๐Ÿ˜‰


Terminal madiun ngawi kenanganku
Ora bakalan aku ngelalekke
Mbiyen aku nduwe pacar anake pak tukiran
Bakul pecel ono ning pinggir prapatan


Terminal madiun ngawi nggen dolanku
Ora bakalan aku ngelalekke
Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku
Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu


Yen aku kangen
Kangen karo sliramu
Tak sawang-sawang
Fotomu ning dompetku


Yen aku kangen
Kangen karo sliramu
Tak elus-elus
Fotomu ning dompetku


Opo kowe ra kroso
Tak batin saben dino
Ra bakal ilang
Fotomu ning dompetku


Opo kowe ra kroso
Tak batin saben dino
Ra bakal ilang
Jenengmu ning atiku


Terminal madiun ngawi nggen dolanku
Ora bakalan aku ngelalekke
Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku
Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu


Yen aku kangen
Kangen karo sliramu
Tak sawang-sawang
Fotomu ning dompetku


Yen aku kangen
Kangen karo sliramu
Tak elus-elus
Fotomu ning dompetku


Opo kowe ra kroso
Tak batin saben dino
Ra bakal ilang
Fotomu ning dompetku


Opo kowe ra kroso
Tak batin saben dino
Ra bakal ilang
Jenengmu ning atiku



Download Lagu Gratis Happy Asmara - Madiun Ngawi di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di ModeLagu.Net, Download Lagu Happy Asmara - Madiun Ngawi Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Madiun Ngawi. Lirik Lagu Happy Asmara - Madiun Ngawi Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home