Download lagu Happy Asmara - Otw Omong Taek We.Mp3

Happy Asmara - Otw Omong Taek We

Listen: 186.4K

Date: 02 Jan 2022

Duration: 04:57

Likes: 6K


Download Now

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉


Ancen otw omong taek we
Di wehi ati malah nglarani
Ku ngarep cinta sing teko luka
Jare setia tibake mendua


Mbok anggep opo atiku opo artine sayangku
Tulung ngertio aku berjuang wis mati matian


Kabeh sing wis mbok ucapne iki ra ono nyatane
Ngomong wis benci masa lalune
Kok isih wae stalking mantane


Wis kadung sayang sayange nanging 
di anggep sepele
Tanpa kowe sadar diri sering nggawe loro ati...


Ancen otw omong taek we
Di wehi ati malah nglarani
Ku ngarep cinta sing teko luka
Jare setia tibake mendua


Kabeh sing wis mbok ucapne iki ra ono nyatane
Ngomong wis benci masa lalune
Kok isih wae stalking mantane


Wis kadung sayang sayange nanging 
di anggep sepele
Tanpa kowe sadar diri sering nggawe loro ati...


Ancen otw omong taek we
Di wehi ati malah nglarani
Ku ngarep cinta sing teko luka
Jare setia tibake mendua


Ancen otw omong taek we
Di wehi ati malah nglarani
Ku ngarep cinta sing teko luka
Jare setia tibake mendua 
Jare setia tibake mendua



Download Lagu Gratis Happy Asmara - Otw Omong Taek We di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di ModeLagu.Net, Download Lagu Happy Asmara - Otw Omong Taek We Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Otw Omong Taek We. Lirik Lagu Happy Asmara - Otw Omong Taek We Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home