Download lagu Lilin Herlina - Jaket Iki.Mp3

Lilin Herlina - Jaket Iki

Listen:

Date: 09 Sep 2017

Duration: 05:16

Likes:


Download Now

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉


Langit mendhung tumiyung
Mudun ngebis udan grimis
Esemu wis mapakake aku
ADVERTISING

Mbok lepas jaketmu, njur mlayoni aku
Kangen tak suntek, ing rangkulanmu

Prapatan jalan mastrip, saksi ketemuan iki
Nadyan tanpo ucap, aku ngerti
Sorot ing mripatmu, kebak kangen rindu
Gerimis soyo deres, nganti podho ora ngerteni

Nganggo jaketmu iki, udan gerimis mbok payungi
Tondho katresnanmu, sak tenane aku ngerti
Nganggo jaketmu iki, udan gerimis mbok payungi
Mergo jaket iki, tresnaku sansoyo gati

Prapatan jalan mastrip saksi ketemuan iki
Nadyan tanpo ucap, aku ngerti
Sorot ing mripatmu, kebak kangen rindu
Gerimis soyo deres, nganti podho ora ngerteni

Langit mendhung tumiyung
Mudun ngebis udan grimis
Esemu wis mapakake aku
Mbok lepas jaketmu, njur mlayoni aku

Kangen tak suntek, ing rangkulanmu
Prapatan jalan mastrip, saksi ketemuan iki
Nadyan tanpo ucap, aku ngerti
Sorot ing mripatmu, kebak kangen rindu
Gerimis soyo deres, nganti podho ora ngerteni
Nganggo jaketmu iki, udan gerimis mbok payungi
Tondho katresnanmu, sak tenane aku ngerti
Nganggo jaketmu iki, udan gerimis mbok payungi
Mergo jaket iki, tresnaku sansoyo gati
Prapatan jalan mastrip saksi ketemuan iki
Nadyan tanpo ucap, aku ngerti
Sorot ing mripatmu, kebak kangen rindu
Gerimis soyo deres, nganti podho ora ngerteni
Gerimis soyo deres, nganti podho ora ngerteni



Download Lagu Gratis Lilin Herlina - Jaket Iki di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di ModeLagu.Net, Download Lagu Lilin Herlina - Jaket Iki Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Lilin Herlina - Jaket Iki. Lirik Lagu Lilin Herlina - Jaket Iki Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home