Download lagu Mahesa & Nella Kharisma - Luntur.Mp3

Mahesa & Nella Kharisma - Luntur

Listen:

Date: 15 Jan 2016

Duration: 05:01

Likes:


Download Now

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉


Sing kiro ono maning, roso welas
Sing kiro ono maning, roso ngeman.
Mergo riko sing koyo bengen maning.
ADVERTISING


Wis sing ono cerito, tentrem nong batin
Wis sing ono cerito, angete roso.
Riko wis kegowo amuk hang kenemenen.

Luntur welas isun nong riko,
Sing ono ati maning kanggo sun nyepuro.
Emong isun rasakno maning,
Tatu hang loro mergo riko emong isun loro.

Sing kiro ono maning, roso welas
Sing kiro ono maning, roso ngeman.
Mergo riko sing koyo bengen maning.

Wis sing ono cerito, tentrem nong batin
Wis sing ono cerito, angete roso.
Riko wis kegowo amuk hang kenemenen.
Luntur welas isun nong riko,
Sing ono ati maning kanggo sun nyepuro.
Emong isun rasakno maning,
Tatu hang loro mergo riko emong isun loro.
Luntur welas isun nong riko,
Sing ono ati maning kanggo sun nyepuro.
Emong isun rasakno maning,
Tatu hang loro mergo riko emong isun loro.



Download Lagu Gratis Mahesa & Nella Kharisma - Luntur di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di ModeLagu.Net, Download Lagu Mahesa & Nella Kharisma - Luntur Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Mahesa & Nella Kharisma - Luntur. Lirik Lagu Mahesa & Nella Kharisma - Luntur Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home