Download lagu Nella Kharisma Ft. Mahesa - Salah Tompo.Mp3

Nella Kharisma Ft. Mahesa - Salah Tompo

Listen: 4M

Date: 07 Mar 2018

Duration: 05:48

Likes: 12.7K


Download Now

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉


Semendal rasane ati
Krungu kabar riko wes duwe ganti
Seng eleng tah mbiyen ambi janjine
Masio paran sing arep ninggalne

Kurang paran isun iki
Kabeh penjaluke wes sun turuti
Paribasan nggayuh ulan sun labuhi
Apuwo riko mageh sing ngerti

Reff : Ojo salah tompo ojo salah trimo
Gampang percoyo omongane wong liyo
Sing ono niatan isun golet ganti
Mergo mung riko hang isun welasi

Semendal rasane ati
Krungu kabar riko wes duwe ganti
Seng eleng tah mbiyen ambi janjine
Masio paran sing arep ninggalne

Kurang paran isun iki
Kabeh penjaluke wes sun turuti
Paribasan nggayuh ulan sun labuhi
Apuwo riko mageh sing ngerti



Download Lagu Gratis Nella Kharisma Ft. Mahesa - Salah Tompo di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di ModeLagu.Net, Download Lagu Nella Kharisma Ft. Mahesa - Salah Tompo Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma Ft. Mahesa - Salah Tompo. Lirik Lagu Nella Kharisma Ft. Mahesa - Salah Tompo Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home