Download lagu Nella Kharisma - Ninggal Tatu.Mp3

Nella Kharisma - Ninggal Tatu

Listen: 7.1M

Date: 13 May 2020

Duration: 05:11

Likes: 57.3K


Download Now

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉


Nengopo ra crito yen kowe wis ra tresno
Ning kowe malah lungo, ninggal tatu neng dodo
Rasane ati iki koyo keno mowo
Bareng wis ngerti neng mburiku kowe ngeliyo

Janjine ngancani nganti tekane pati
Ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
Panase geni ra koyo panase ati
Sakwise ngerti kowe neng aku ngapusi

Kowe tak sayang sayang saiki malah ngilang
Tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
Kowe tak gadang gadang tegane gawe wirang
Anggonku labuh kowe opo isih kurang



Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Ninggal Tatu di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di ModeLagu.Net, Download Lagu Nella Kharisma - Ninggal Tatu Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Ninggal Tatu. Lirik Lagu Nella Kharisma - Ninggal Tatu Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home