Download lagu Nella Kharisma - Kakean Pikir.Mp3

Nella Kharisma - Kakean Pikir

Listen:

Date: 09 Jan 2018

Duration: 04:57

Likes:


Download Now

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉


Yen pancen kowe tresno aku
Tak enteni ndang ono janur melengkung
Yen pancen sik ngambang atimu
Koncoan wae tiwas mburi getun

Yen pancen kowe tresno aku
Buktekno ndang ono janur melengkung
Lungguh jejer ono pelaminan
Diramekne konco dangdutan

Abot tak songgo suwene bebarengan
Nyambung tali tresno tansah rasaning ngambang
Mending ndang mantenan mergo wedi kelangan
Engko yen tresno ngabar cintaku engkau buang

Jare tresno tenan neng penghulu ngomong sayang
Tresno ra semayan mung kakean alesan
Nyebar undangan kanggo konco sanak kadang
Ojo banter janji koyo mercon bantingan

Yen pancen kowe tresno aku
Tak enteni ndang ono janur melengkung
Yen pancen sik ngambang atimu
Koncoan wae tiwas mburi getun

Yen pancen kowe tresno aku
Buktekno ndang ono janur melengkung
Lungguh jejer ono pelaminan
Diramekne konco dangdutan

Abot tak songgo suwene bebarengan
Nyambung tali tresno tansah rasaning ngambang
Mending ndang mantenan mergo wedi kelangan
Engko yen tresno ngabar cintaku engkau buang

Jare tresno tenan neng penghulu ngomong sayang
Tresno ra semayan mung kakean alesan
Nyebar undangan kanggo konco sanak kadang
Ojo banter janji koyo mercon bantingan

Yen pancen kowe tresno aku
Tak enteni ndang ono janur melengkung
Yen pancen sik ngambang atimu
Koncoan wae tiwas mburi getun

Yen pancen kowe tresno aku
Buktekno ndang ono janur melengkung
Lungguh jejer ono pelaminan
Diramekne konco dangdutan

Yen pancen kowe tresno aku
Tak enteni ndang ono janur melengkung
Yen pancen sik ngambang atimu
Koncoan wae tiwas mburi getun

Yen pancen kowe tresno aku
Buktekno ndang ono janur melengkung
Lungguh jejer ono pelaminan
Diramekne konco dangdutan



Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Kakean Pikir di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di ModeLagu.Net, Download Lagu Nella Kharisma - Kakean Pikir Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Kakean Pikir. Lirik Lagu Nella Kharisma - Kakean Pikir Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home