Download lagu Nella Kharisma - Ojo Cilik Ati.Mp3

Nella Kharisma - Ojo Cilik Ati

Listen:

Date: 14 Feb 2017

Duration: 04:29

Likes:


Download Now

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉


Ojo cilik ati lek,
Nong ndunyo wong wadon sing siji.
Arep golet hang kelendi,
Mesti baen keturutan nong ati.

Yo mulo loro lek,
Kudangan kepilon wong liyo.
Hang dieman hang dipujo,
Nyatane sing keneng dipercoyo.

Lumoh wis genengno,
Bangur goleto liyo.
Hang biso ngeregani,
Ngerti nong paran artine welas.

Sing kurang-kurang kembang,
Hang asri magih sepirang-pirang.
Lan magih akeh kembang ring ndunyo,
Hang ayu ketelo-telo.

Ojo cilik ati lek,
Nong ndunyo wong wadon sing siji.
Arep golet hang kelendi,
Mesti baen keturutan nong ati.

Yo mulo loro lek,
Kudangan kepilon wong liyo.
Hang dieman hang dipujo,
Nyatane sing keneng dipercoyo.

Lumoh wis genengno,
Bangur goleto liyo.
Hang biso ngeregani,
Ngerti nong paran artine welas.

Sing kurang-kurang kembang,
Hang asri magih sepirang-pirang.
Lan magih akeh kembang ring ndunyo,
Hang ayu ketelo-telo.



Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Ojo Cilik Ati di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di ModeLagu.Net, Download Lagu Nella Kharisma - Ojo Cilik Ati Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Ojo Cilik Ati. Lirik Lagu Nella Kharisma - Ojo Cilik Ati Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home