Download lagu Dimas Tedjo Ft Difarina Adella - Sumi-sumi.Mp3

Dimas Tedjo Ft Difarina Adella - Sumi-sumi

Listen: 125.1K

Date: 16 Dec 2021

Duration: 05:16

Likes: 3.2K


Download Now

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉


Dik... kowe pancen ayu
Yen kowe nguyu nyenengke atiku
Lambane sigar jambe
Yen tak sawang tambah ayune


Dik... aku naksir kowe
Opo kowe wis ono sing nduwe
Wis.. ono rong minggu
Tak simpen ono jero dodoku


Sumi Sumi pancen ayu
Kembang deso asli wonogiri
Sumi Sumi pancen ayu
Sumpah mati aku tresno sliramu


Sumi Sumi pancen ayu
Kembang deso asli wonogiri
Sumi Sumi pancen ayu
Wani sumpah sikilku ketiban palu


Opo mas kowe pancen tresno
Atiku iki isih ragu ragu
Yen pancene tresno
Cepet lamaren marang wing tuoku



Download Lagu Gratis Dimas Tedjo Ft Difarina Adella - Sumi-sumi di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di ModeLagu.Net, Download Lagu Dimas Tedjo Ft Difarina Adella - Sumi-sumi Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Dimas Tedjo Ft Difarina Adella - Sumi-sumi. Lirik Lagu Dimas Tedjo Ft Difarina Adella - Sumi-sumi Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home