Download lagu Via Vallen - Kalung Emas.Mp3

Via Vallen - Kalung Emas

Listen: 221.4K

Date: 24 Jan 2019

Duration: 04:56

Likes: 10.4K


Download Now

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3πŸ˜‰


Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu, luntur koyo atimu
Saiki kowe lali karo aku
Kalung emas kuwi biyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku

Loro atiku, atiku keloro-loro
Rasane nganti tembus ning dodo
Nangisku iki mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki



Download Lagu Gratis Via Vallen - Kalung Emas di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di ModeLagu.Net, Download Lagu Via Vallen - Kalung Emas Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Via Vallen - Kalung Emas. Lirik Lagu Via Vallen - Kalung Emas Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home