Download lagu Yeni Inka Ft Brodin New Pallapa - Ati Dudu Wesi.Mp3

Yeni Inka Ft Brodin New Pallapa - Ati Dudu Wesi

Listen: 180.2K

Date: 06 Aug 2021

Duration: 05:02

Likes: 3.7K


Download Now

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉


Ojo sak penakmu kowe ngelarani
Ojo sak gampangmu kowe ngobral janji
Nanging nyatane tresnomu kui ra tulus suci
Wes tak perjuangke seng mbok karepake
Ning nyatane tresno mok anggep ra ono
Aku iso lungo yen mbok sio sio
Timbang soyo loro
Ati iki dudu soko wesi
Sek raiso saben dino mok larani
Keloro loro neng njero dodo
Nambah perih neng ati
Ati iki dudu soko watu
Sek raiso mbendino mok gawe tatu
Tulung lereno timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur
Ojo sak penakmu kowe ngelarani
Ojo sak gampangmu kowe ngobral janji
Nanging nyatane tresnomu kui ra tulus suci
Wes tak perjuangke seng mbok karepake
Ning nyatane tresno mok anggep ra ono
Aku iso lungo yen mbok sio sio
Timbang soyo loro
Ati iki dudu soko wesi
Sek raiso saben dino mok larani
Keloro loro neng njero dodo
Nambah perih neng ati
Ati iki dudu soko watu
Sek raiso mbendino mok gawe tatu
Tulung lereno timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur
Tulung lereno timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur



Download Lagu Gratis Yeni Inka Ft Brodin New Pallapa - Ati Dudu Wesi di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di ModeLagu.Net, Download Lagu Yeni Inka Ft Brodin New Pallapa - Ati Dudu Wesi Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Yeni Inka Ft Brodin New Pallapa - Ati Dudu Wesi. Lirik Lagu Yeni Inka Ft Brodin New Pallapa - Ati Dudu Wesi Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home